Mega Image preia cele trei magazine G’market din Bucuresti

SC Gimrom Holding SA anunta ca Mega Image va prelua activitatea celor trei magazine G’market din Bucuresti. Magazinele se afla in Plaza Mall Romania, Bucuresti Mall si pe Sos. Colentina, avand o suprafata totala de vanzare de 6.436 mp. Documentatia privind preluarea magazinelor se afla in acest moment la Consiliul Concurentei pentru aprobare. Pana la finalizarea procesului de transfer a activitatii, G’market isi va continua operatiunile ca si pana in acest moment.

Magazinele Gima, cunoscute ulterior ca G’market, primesc anual peste 4 milioane de cumparatori. Gima este primul supermarket care si-a desfasurat activitatea intr-un mall.

SC Gimrom Holding SA, pionier in ceea ce priveste conceptul de supermarket, si-a deschis primul magazin Gima in Bucuresti Mall in 1999 si in acest moment detine patru magazine: trei in Bucuresti si unul in Iasi. G’market este primul retailer din Romania care a introdus cardurile de fidelitate. In magazinele G’market se gasesc mai mult de 10.000 de produse alimentare si nealimentare, iar cifra de afaceri pentru 2010 a fost de 70 mil Ron.

“Aceasta preluare se potriveste perfect cu strategia Mega Image de a-si extinde activitatea in Romania si in Bucuresti. Dupa aprobarea tranzactiei de catre Consiliul Concurentei , cele trei magazine vor fi reorganizate conform sortimentatiei si conceptului Mega Image, ce se concentreaza pe expertiza in produse alimentare” a declarat Xavier Piesvaux, General Manager Mega Image.

Cu o indelungata si dinamica prezenta pe piata de retail din Romania, Mega Image isi propune sa participe activ la dezvoltarea comertului modern, oferind clientilor sai calitate, inovatie si prospetime. Infiintat in 1995, Mega Image, parte a retailerului belgian Delhaize Group, este unul dintre cele mai mari lanturi de retail din Romania, cu o retea ce cuprinde 94 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov si alte orase.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,036 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image preia cele trei magazine G’market din Bucuresti
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: