Mega Image redeschide toate cele 19 magazine Angst preluate

Mega Image anunță că cele 19 magazine Angst preluate recent în rețeaua proprie de magazine se redeschid până la finalul acestui an, 18 dintre ele fiind deja redeschise. Începând cu luna ianuarie 2015, toate cele 19 magazine vor fi adaptate la formatul și standardele magazinelor Mega Image și Shop&Go, în urma unui proces de reamenajare.

mega

Ne-am consolidat rețeaua de magazine pentru a oferi în final consumatorilor noștri din București, Otopeni și Buftea o gamă variată de produse de calitate, la un preț competitiv și servicii la cele mai avansate standarde,” afirmă Xavier Piesvaux, director general al Mega Image România.

În continuare, având în vedere și angajamentul conducerii companiei Angst – prin  Dl Sorin Minea – de a-și concentra activitatea viitoare în special în domeniul producției, care a consacrat brandul Angst, Mega Image va derula un parteneriat și în plan comercial, în special pentru desfacerea produselor din carne. Prin urmare, clienții Mega Image vor regasi produsele Angst în raioane specializate în magazine din cadrul rețelei Mega Image.

*Magazinul cu numărul 19 a fost deja integrat ca o extensie în magazinul Mega Image Lacul Tei.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 392 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (190), Shop&Go (200), AB COOL FOOD (1), Mega Drive (1). Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image redeschide toate cele 19 magazine Angst preluate

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: