Next_Capitall

Mega Image va atinge în această lună pragul de 200 de magazine deschise în România

Mega Image va deschide azi, 8 februarie 2013, un nou magazin Shop&Go ce va fi situat pe Calea Moşilor, Nr. 205, Bloc 11, Sector 2, Bucureşti.

Shop&Go Moşilor 205, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 84 mp şi este magazinul cu numărul 62 deschis sub brand-ul Shop&Go şi 198 al reţelei.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine,iar noul concept Shop&Go vine în întâmpinarea clienţilor care doresc să-şi facă cumpărăturile rapid, din imediata proximitate a locuinţei sau în drum spre casă.

Mega Image oferă pe piaţă prin conceptul Shop&Go şi posibilitatea celor care vor să devină antreprenori să preia un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze. Mega Image pune la dispoziţie experienţa sa în retail, în timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fără riscurile de a începe de la zero

Mega Image urmează să mai deschidă 4 magazine noi pana la finalul lunii februarie, deci va atinge în curând pragul de 200 de magazine deschise în România.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image va atinge în această lună pragul de 200 de magazine deschise în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: