Mega Image va deschide 10 magazine în luna aprilie

Mega Image va inaugura azi, 9 aprilie 2013, un nou magazin Shop&Go ce va fi situat pe Strada General Dumitrache nr. 2, Braşov, judeţul Braşov. Acesta este primul dintre cele şapte noi magazine Shop&Go ce urmează a fi deschise în Braşov în cursul lunii aprilie. Oraşul Braşov devine astfel al doilea oraş după Bucureşti în care este lansat conceptul Shop&Go.

Noul Shop&Go General Dumitrache 2, va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 90 mp.

Mega Image oferă acum şi în Braşov, celor care vor să devină antreprenori, posibilitatea de a prelua un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze. Mega Image pune la dispoziţie experienţa sa în retail, în timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fără riscurile de a începe de la zero.

Mâine, 10 aprilie, vor fi inaugurate două noi supermarketuri Mega Image, ambele situate în Bucureşti. Este vorba despre Mega Image Aleea Paşcani, situat pe Strada Paşcani, Bloc 728A, sector 6 ce va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 415 mp şi despre Mega Image Moşilor 2, situat pe Calea Moşilor 207, Bloc 15, sector 2 ce va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 245 mp.

În sortimentaţia celor doua noi magazine Mega Image, clienţii vor găsi o gamă variată de produse sub mărcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-preţ „365”, la produsele speciale „Delhaize”, până la produsele cu specific românesc „Gusturi Româneşti” prin care Mega Image aduce tradiţia mai aproape de clienţii săi.

Mega Image va mai deschide şase noi magazine în luna aprilie.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *