Mega Image va deschide sambata un magazin in Mall-ul Plaza Romania

Mega Image va inaugura sambata, 3 Martie 2012, supermarketul din Plaza Romania, de pe Bd. Timisoara, nr 26. Acesta este cel de-al treilea magazin deschis ce provine din lantul Gmarket, achizitionat anul trecut in luna Octombrie.

Supermarketul va fi deschis intr-o noua locatie, la nivelul subsol al Mall-ul, si va avea o suprafata de vanzare extinsa, de aproximativ 1.300mp. Noul Mega Image va pune la dispozitia clientilor o sortimentatie variata de produse, de la produse de panificatie proaspat coapte in magazin, rotiserie, bar de salate, vitrina asistata cu produse traditionale si specifice romanesti pana la produse pentru nevoi speciale.

Deschiderea Mega Image Plaza va avea loc la ora 12.00, iar clientii vor beneficia de preturi speciale de inaugurare alaturi de multe alte surprize. Primii 300 de clienti vor beneficia de un voucher de cumparaturi cadou in valoare de 50 de ron.

In primele 2 luni ale anului 2012 Mega Image a deschis 9 noi supermarketuri.

Mega Image va continua deschiderile in luna Martie, avand in plan inaugurarea a 8 noi magazine in aceasta luna (inclusiv Mega Image Plaza). Urmatorul supermarket Mega Image va fi deschis pe 7 Martie in Bucuresti pe Bd. Expozitiei nr 101 in sectorul 1.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *