Next_Capitall

METRO a pregătit pachete de cadouri, vinuri și dulciuri în oferta de Paști

METRO Cash & Carry România se pregătește pentru a întâmpina valul de clienți din perioada sărbătorilor.

Cosuri cadou METRO (3)

METRO Cash & Carry România a pregătit pentru Paști un catalog cu pachete cadou, pentru toate gusturile si preferințele, cu prețuri variind între 19,99 de lei și 359,99 de lei.

Oferta de Paști conține noi pachete de cadouri, un sortiment bogat de vinuri și dulciuri de sezon, dar și servicii speciale pentru clienții profesioniști. Pachete tradiționale cu produse locale, specifice sărbătorii, dar și pachetele special create pentru copii. Clienții sunt încurajați să-și creeze propriile pachete personalizate.

Perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale este una foarte intensă, iar clienții noștri profesioniști se pregătesc pentru valul de consumatori cuprinși de spiritul sărbătorilor. Revânzătorii își aprovizionează magazinele de proximitate cu produse sezoniere, clienții din zona ospitalieră adaugă în meniu preparate specifice perioadei, iar consultanții planifică liste de cadouri pentru clienți. Printre cele mai căutate produse din perioada aceasta se numără pachetele de cadouri, alimentele necesare pentru prepararea mesei de Paști, ouă și vopsea pentru ouă, iar promoțiile la dulciurile de sezon sunt printre primele care se epuizează”, a declarat Adina Tîmplaru, Head of Corporate Communications METRO Cash & Carry România.

Compania le propune clienților cel mai mare sortiment de vinuri de pe piață, cu peste 260 de branduri de vin. În crearea acestui sortiment, METRO România colaborează cu producători locali, ponderea articolelor produse în România fiind de peste 90%.

METRO propune soluții clienților care planifică să trimită cadouri partenerilor de business. Aceștia își pot eficientiza procesul de cumpărare, prin alegerea coșurilor de cadouri de pe METRO Magazin Online. Accesând serviciul “Multiadresă”, clienții pot beneficia de funcția livrării multiple, printr-o singură comandă și cu o investiție minimă de 10 lei/ adresă. Tot ceea ce ar trebui sa facă este să îi contacteze pe reprezentanții METRO, la adresa magazinonline@metro.ro, după finalizarea comenzii.

În plus, METRO pune la dispoziție Centrul de Pregătire în Gastronomie din București – situat în MCC Militari, pentru evenimente organizate cu ocazia sărbătorilor, evenimente Corporate sau team building-uri pentru angajați. Specialiștii Centrului asistă clienții în cadrul sesiunilor și concursurilor de gătit pentru angajați/ parteneri, ședințe, mese de prânz sau recepții.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » METRO a pregătit pachete de cadouri, vinuri și dulciuri în oferta de Paști

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: