METRO Cash & Carry România lansează magazinul online METRO Office Direct

METRO Cash & Carry România lansează METRO Office Direct, un magazin online dedicat produselor de birotică, papetărie, electronice, electrocasnice, IT, curăţenie şi protocol. METRO Office Direct reprezintă prima iniţiativă din comerţul modern din România, în sfera comerţului online.

Noul magazin online face parte din strategia de adaptare a ofertei de produse şi servicii a METRO Cash & Carry România la nevoile şi cerinţele clienţilor săi profesionişti. Noua funcţiune web permite clienţilor profesionişti ai METRO Cash & Carry să comande online orice produs din gama de peste 4.500 de articole necesare funcţionării perfecte a oricărei afaceri profesioniste. Totodată, clienţii METRO Office Direct vor putea beneficia de promoţii speciale, de mai multe produse din categoriile menţionate decât cele aflate pe rafturile magazinelor METRO Cash & Carry România.

 „Suntem foarte încântaţi că METRO este primul operator cash & carry din România care oferă clienţilor săi profesionişti ocazia de a beneficia de avantajele comerţului online, cu o gamă de produse îmbogăţită faţă de cea prezentată la raft şi cu oferte disponibile exclusiv online. Astfel, activitatea clienţilor noştri este eficientizată, atât din punct de vedere al timpului, cât şi al resurselor. METRO Office Direct este un pas important pe care îl facem în direcţia aducerii cât mai aproape de clienţi a experienţei şi profesionalismului METRO, graţie vitezei şi flexibilităţii mediului online. Piaţa din România are nevoie de un astfel de serviciu şi suntem siguri că această iniţiativă se va bucura de succes, motiv pentru care luam în calcul dezvoltarea unor noi secţiuni şi instrumente online, astfel încât colaborarea să se desfăşoare cât mai bine, în avantajul activităţilor de afaceri pe care clienţii noştri le desfăşoară”, a spus Marc Carena, Director Management Clienţi METRO Cash & Carry România.

Printre produsele prezentate, se numără produse şi sisteme IT, mobilier, accesorii şi consumabile de birou, papetărie, echipamente de lucru, produse de unică folosinţă, produse de curăţenie, dar şi răcoritoare, cafea, cafetiere şi alte produse de protocol. De îndată ce va fi lansată comanda, marfa va fi pregătită pentru livrare, în aşa fel încât comenzile vor fi onorate în 24 de ore, oriunde în România. Plăţile sunt efectuate în cadrul parteneriatului încheiat între METRO Cash & Carry România şi Banca Comercială Română împreună cu Euplătesc. De asemenea, clienţii vor avea posibilitatea de a face plata şi prin ramburs, la livrarea produselor.

Beneficiile METRO Office Direct:

– Economie de timp şi resurse

– Protecţie a datelor personale şi tranzacţii sigure online

– Sortiment îmbogăţit faţă de cel prezent la raft

– Livrare in 24 ore, oriunde in România

– Promoţii din magazinele METRO România, plus promoţii exclusiv online

– Orar de funcţionare: Non-Stop

– Informaţii detaliate despre produse

– Identificarea rapidă a produselor, prin opţiunea de căutare

– Flexibilitate plată: ramburs, la livrarea produselor sau online (plata card)

– Aceleaşi preţuri ca în magazinele METRO România

 

2performant.com

5 comentarii la „METRO Cash & Carry România lansează magazinul online METRO Office Direct”

  1. Pingback: Metro deschide un magazin online

  2. Pingback: Metro deschide un magazin online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *