METRO inaugurează al șaselea magazin METRO Punct din România

METRO Cash & Carry România inaugurează al şaselea magazin METRO Punct din România, la Turda. Conceptul METRO Punct, lansat în 2010, este dedicat în mod deosebit clienţilor revânzători şi se află la debutul său pe piaţa comercială a judeţului Cluj.

Magazinul din Turda va prilejui, prin selecţia de produse şi prin serviciile sale, găsirea de soluţii moderne şi eficiente de aprovizionare pentru toţi întreprinzătorii din zona Turda – Câmpia Turzii şi din împrejurimi, areal cu peste 100.000 de locuitori.

METRO Punct Turda, destinat cu precădere clienţilor revânzători, pune la dispoziţia acestora 2.300 metri pătraţi de suprafaţă totală şi comercializează până la 4.500 de articole alimentare şi nealimentare. Decizia deschiderii unui centru cash&carry la Turda a fost luată ca urmare a nevoii de adaptare a ofertei METRO la cerinţele actuale ale pieţei, la perspectivele noi ale acesteia şi la dorinţa exprimată de tot mai mulţi clienţi de a putea beneficia de produsele şi serviciile METRO, mai aproape de ei. Clienţii METRO Punct Turda se vor bucura de o gamă completă de servicii şi produse, disponibile în celelalte magazine ale reţelei, cum este şi cel de la Cluj, inclusiv de articolele sub marcă proprie special create pentru clienţii revânzători, anume Aro, Fine Food, Fine Dreaming.

„Ideea METRO Punct Turda este aceea de a oferi clienţilor profesionişti un sortiment de bază, de care au nevoie zilnic, pentru a le facilita proximitatea şi uşurinţa de a se aproviziona constant din acelaşi loc şi de a-şi putea derula afacerile într-un mod civilizat şi modern. Ne bucurăm să deschidem magazinul de la Turda acum, înaintea Sărbătorilor de iarnă, pentru a le putea eficientiza afacerile clienţilor noştri din zonă”, a declarat Dusan Wilms, Director General METRO Cash & Carry România.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *