METRO România premiat la Concursul Internațional de Vinuri București 2015

Compania METRO Cash&Carry România a fost premiată la Concursul Internațional de Vinuri București, pentru al cincilea an consecutiv.

IWCB 2015 (2)IWCB („International Wine Contest Bucharest”) este cel mai important concurs internațional de vinuri din România, la care compania METRO a participat și a câștigat premii importante, încă din anul 2011.

Vinurile înscrise de METRO în competiția IWCB s-au făcut remarcate și au câștigat numeroase distincții anul acesta: medalia de aur, prin Ca’Ernesto Delle Dolomiti, Ca’Ernesto Trentino, Gavi, Terre Degli Eremi și Vermentino Di Sardegna, precum și medalia de argint, acordată vinurilor Brunello Di Montalcino și Terre Degli Eremi, vinuri de proveniență din Italia.

Aceste vinuri se regăsesc exclusiv în magazinele rețelei METRO din România.

„Participarea METRO România an de an la Concursul Internațional de Vinuri este o onoare pentru noi și o oportunitate de a face cunoscută o selecție de vinuri exclusive METRO. Cu fiecare ediție, suntem bucuroși că vinurile noastre sunt apreciate la adevărata lor valoare, lucru care ne demonstrează că munca de echipă și respectul pentru produsele de calitate sunt răsplătite”, a declarat Gilles Roudy, Director General METRO România.

Concursul Internațional de Vinuri București 2015 este organizat la inițiativa Oficiului Național al Viei și Produselor Vitivinicole (ONVPV), de către ASER Wineconsulting, în parteneriat cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România (ADAR), sub patronajul Organizației Internaționale a Viei și Vinului (OIV), fiind cea de a XIII-a ediție recunoscută de acest for interguvernamental care grupează 45 de țări producătoare și consumatoare de vin din lume.

Concursul Internațional de Vinuri București a devenit din acest an cea mai amplă competiție de acest gen din Centrul și Estul Europei, țara noastră devenind polul de imagine al vinurilor de înaltă calitate. METRO Cash&Carry a demonstrat competență în selectarea vinurilor din sortiment prin câștigarea a 5 medalii de aur și 2 de argint, pentru o categorie selectată de vinuri  exclusive METRO. 

Succesul este cu atat mai mare cu cât excelentul raport preț/calitate dovedește atenția pe care organizația o acordă clienților săi”, declară domnul Dan Boboc, Președinte al Concursului Internațional de Vinuri și al Asociației Degustătorilor Autorizați din România, Wine&Spirits Consultant METRO România.

Concursul a fost organizat în conformitate cu “Normele concursurilor internaţionale de vinuri” elaborate de OIV, iar aprecierea probelor a fost realizată de un juriu internaţional ai cărui membri sunt recunoscuţi prin experienţa şi profesionalismul lor. Juriul a fost compus din 23 de degustători, reprezentând țări precum Franța, Elveția, Portugalia, Polinia, Australia, Italia, Israel, Serbia, Republica Moldova, Rusia, România, Austria și SUA.

Rigoarea examinării, dată de prezența unor jurați experimentați din România și din străinătate, a observatorului OIV, a regulamentului de evaluare dar și a metodelor de verificare și control, sporește încrederea publicului și a producătorilor în justețea ierarhizării, însemnele IWCB fiind reper de orientare pentru consumator și argument la vânzare pentru comercianți.

Prin succesul înregistrat de către METRO Cash & Carry România în această competiție, compania s-a remarcat și în acest an ca fiind lider în ceea ce privește competența sortimentului de vinuri selectate și oferite clienților săi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *