Metro si real deschid magazine noi

Cine se astepta ca Metro sa mai deschida inca un magazin, dupa ce segmentul cash & carry, reprezentat de Metro si Selgros a cam ajuns la suprasaturatie, din punct de vedere acoperire teritoriala ?  Numai ca Bucurestiul inca „inghite” foarte mult si cum o noua iesire din Bucuresti – cea dinspre Autostrada Soarelui – este „goala” din punct de vedere centre comerciale, s-a creat premiza – si acum certitudinea – ca se va deschide o noua locatie Metro. Chiar in primul trimestru al acestui an. Mai exacat in luna Martie, inainte de Serbatorile de Pasti. Va fi al 5-lea magazin din Bucuresti si al 25-lea magazin, in general. Poate ultimul…cine stie ?

metro 1

Dupa deschiderea locatiei Metro Baneasa din 2005, Metro nu a mai deschis decat in 2008, magazinul de la Deva.

Locatia exacta a noii unitati Metro Cash & Carry va fi pe fostul amplasament al fabricii Policolor ( Bd Theodor Pallady ), unde se va deschide si al 25-lea hypermarket real, langa Sediul Central al retelei. Ambele retele vor purta numele – probabil – fostei locatii unde au fost construite : Metro si real Policolor.

In felul acesta, Grupul Metro, va ajunge, prin cele doua formate ale sale, la un total de 50 de magazine deschise in Romania, iar daca Metro Cash & Carry va avea un ritm mai putin alert sau se va opri cu deschiderile, nu acelasi lucru putem spune despre reteaua de hypermarketuri real, unde mai este loc in continuare de extindere.

2performant.com

Un comentariu la „Metro si real deschid magazine noi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *