Noi beneficii pentru utilizatorii platformei Carrefour-Online.ro

Carrefour reduce taxa de livrare si modifica taxa de greutate pentru cumparaturile facute pe Carrefour-Online.ro

1D078369Pentru produsele achizitionate de pe site-ul www.Carrefour-Online.ro, taxa de livrare aplicata comenzilor – in functie de valoarea acestora – se reduce dupa cum urmeaza: pentru comenzi intre 0,01 lei si 149,99 lei reducem taxa de livrare de la 30 lei la 20 lei; pentru comenzi intre 150 lei si 299,99 lei reducem taxa de livrare de la 15 lei la 10 lei; pentru comenzile ce depasesc 300 de lei livrarea este gratuita.

In acelasi timp, s-a inlocuit taxa de lichide suplimentare (aplicata la peste 50 kg) cu taxa de greutate (aplicata la peste 60.99 kg) astfel ca pentru comenzile de pana la 60.99 kilograme, nu se va percepe nici o taxa de greutate.
Pentru comezile ce depasesc acest prag, fiecare kilogram suplimentar va fi taxat cu 1 leu.

Toate informatiile sunt disponibile in orice moment in cosul de cumparaturi (“Cosul Meu”), iar pentru mai multe detalii si exemple, clientii sunt invitati sa consulte regulamentul de pe site.

„Atentia acordata clientilor nostri constituie o prioritate pentru echipa Carrefour-Online.ro, de aceea cautam permanent noi modalitati de a le veni in intampinare, cu facilitati si optiuni menite sa le satisfaca nevoile cat mai fidel. Ne straduim ca odata cu dezvoltarea platformei, sa le punem la dispozitie clientilor o gama cat mai larga de produse si servicii adaptate, facand din cumparaturile online o experienta facila si rapida iar timpul economisit astfel sa poata fi dedicat familiei sau activitatilor relaxante” a declarat Andreea Hodade, DirectorE-Commerce al Carrefour Romania.

Despre Carrefour-Online.ro:
Carrefour-Online.ro propune o gamă variată de peste 20.000 de produse din categorii precum cele alimentare și de larg consum, consumabile, electrocasnice și IT&C; clienții pot alege ziua și intervalul orar pentru livrarea produselor; plata se poate realiza online, prin card,in rate sau prin ordin de plata ori la livrarea comenzii, ramburs; livrarea la domiciliu se realizează pe suprafața orașului București și zonele limitrofe.
Call Center-ul este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la numărul 0800.0800.02

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *