Next_Capitall

Numărul localităților în care activează PROFI Rom Food crește la 86

Astăzi, 14 noiembrie 2012, numărul localităţilor în care activează PROFI Rom Food crește la 86, odată cu inaugurarea unui magazin în Câmpulung Muscel, iar în ziua următoare, prin deschiderea celei de a doua unități PROFI din Bistrița, lanțul de retail ajunge la un total de 142 de unități.

“De la începutul lunii, am deschis deja două magazine, la Brăila și Focșani, iar prin celelalte două care își deschid porțile săptamăna asta, PROFI creează aproape 100 de noi locuri de muncă, la care se vor mai adăuga și altele până la sfârșitul anului,” a declarat Pawel Musial, Directorul general PROFI Rom Food.

Magazinul din Campulung Muscel este amplasat la parterul unui bloc de locuințe, pe Str. Gruiului nr.63, într-un cartier nou și foarte populat. Are o suprafață totală de 537,13 m.p. și o sală de vânzări de 281,50 m.p.

Magazinul din Bistrita, oraș cu aproximativ 80.000 de locuitori, se va afla pe principala artera,  Bulevardul Independentei la nr. 52, tot la parterul unui bloc de locuințe. Suprafața sa totală este de 515 m.p., iar sala de vânzări oferă 384 m.p. pentru expunerea gamei de aproximativ 5000 de produse adresate celor care merg la cumpărături la PROFI în aceasta zona intens circulată.

 Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,066 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Numărul localităților în care activează PROFI Rom Food crește la 86
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: