Next_Capitall

O noua editie a campaniei de responsabilitate sociala „PROFI te premiaza”

Saptamana aceasta, a inceput o noua editie a campaniei de responsabilitate sociala “PROFI te premiaza” prin intermediul careia mii de calculatoare sunt daruite catorva sute de scoli. Aceasta s-ar putea sa fie ultima ocazie cand scolile mai pot concura pentru laboratoarele IT donate de PROFI.

Profitepremiaza

“Deoarece invatamantul este esential pentru viitorul unei tari, PROFI contribuie pentru al treilea an consecutiv la imbunatatirea standardelor scolilor din Romania. Noi le oferim calculatoare astfel incat absolventii lor sa fie mai bine pregatiti pentru piata globala a muncii care este astazi atat de competitiva” a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI Rom Food. “Oficialitati din domeniul educatiei insa nu doar ca reactioneaza lent in privinta campaniei, dar pun si conditii inacceptabile pentru noi ca donator. In consecinta, vom continua sa activam ca organizatie responsabila dar, cu regret, ne gandim ca poate in viitor ar fi cazul ca donatiile noastre sa contribuie la rezolvarea altor probleme sociale.”

In acest an, Campania a fost extinsa astfel incat sa cuprinda si liceele dupa ce in primele doua editii s-a adresat doar claselor I-VIII.

Ca si in editiile anterioare, la nivelul fiecarui magazin PROFI standard aflat in activitate la data de 15 iulie 2013 va exista cate o scoala castigatoare. De asta data, 159 de scoli vor beneficia de 1.749 de netbook-uri si laptop-uri, dar nu PROFI va decide cine sunt castigatorii, ci cei care calca pragul acestor magazine.

Un nou sistem de vot va face ca lucrurile sa mearga mai repede si va spori precizia votului. Dupa ce isi face cumparaturile, oricine poate scana bonul de casa la un display cu ecran tactil aflat in fiecare magazin PROFI, indicand astfel care dintre scolile care s-au inscris in competitie se va bucura de punctele sale.

Cumparatorii nu platesc nimic pentru aceasta donatie, iar scoala care pana la 20 octombrie acumuleaza cel mai mare numar de puncte la nivelul unui magazin devine castigatoarea unui laborator IT.

In 2011 si 2012, PROFI a donat in total 3632 computere cu tot cu modemuri WiFi care le permit sa se lege in retea, precum si 226 videoproiectoare menite sa faca orele de clasa mai atragatoare si capabile sa transmita elevilor mai multe informatii. Aproximativ doua sute de mii de elevi au in prezent acces la calcuatoarele deja donate, iar numarul lor urmeaza sa creasca semnificativ ca urmare a donatiei din acest an.

Investitia totala pe care PROFI si partenerii sai au facut-o in acesti trei ani depaseste 1.5 milioane euro.

Partenerii campaniei sunt: Pepsico, Caroli, Albalact, Colgate, Danone, Oke, Persil Expert, Cremita – Primola, Primola, Rom autentic, P&G, Gusto, Gusto Natura, Borsec, Chipita, Lyoness, Asus, Dero, Cia Aboliv, Merve, Delaco, Antefrig, Schauma, Edenia, Pedigree, Baneasa, Monte Banato, Radic Star, Scandia Food, Smithfield Prod, DonCafe, Maggi, Nestle Cereale Integrale, Delma, Delikat.

In prezent, PROFI are aproximativ 4.500 de angajati care lucreaza in magazinele in format standard, City si Mall din 95 de localitati aflate in 36 de judete. Prin cele 173 de magazine ale sale PROFI este cel de al doilea mare lant de retail modern din Romania.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » O noua editie a campaniei de responsabilitate sociala „PROFI te premiaza”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: