Next_Capitall

Ocna Mureș, un nou oraș pe harta PROFI

Astăzi, 28 august 2014, au fost inaugurate două magazine, unul la Ocna Mureş, un nou oraş pe harta PROFI, şi altul la Constanţa, reţeaua extinzându-se astfel la 244 de unităţi.

Inaugurare PROFI Ocna MuresMagazinul din Ocna Mureş, judeţul Alba, se află amplasat într-o clădire comercială de pe stradă Nicolae Iorga la nr.31, şi se prezintă în format Standard, cu o suprafaţă totală de 513,1 mp şi o sală de vânzări de 300 mp.

La rândul lui, magazinul din Constanţa funcţionează tot în format Standard, pe Str. Mihăileanu, în cadrul complexului comercial Piaţa Griviţei. Suprafaţă să totală este de 697.78 mp, iar sala de vânzări măsoară 540 mp. Aceasta este cea de a şaptea unitate PROFI din Constanţa.

Cu 244 de magazine prezente în 119 localităţi din 40 de judeţe şi având peste 5.500 de angajaţi, PROFI este cel de-al doilea mare retailer modern din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Ocna Mureș, un nou oraș pe harta PROFI
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: