Oferte speciale la jucării și produse de curățenie in Carrefour

  • de

Coperta catalog jucariiLuna sărbătorilor vine la Carrefour cu oferte speciale la jucării și la produsele de curățenia casei, detaliate în cataloagele speciale valabile începând cu data de 14 noiembrie.

Pregătirile pentru sărbătorile lunii decembrie încep din vreme la noi. Dacă cei mici se pregătesc cu ghetuțele curate și multe fapte bune, noi, adulții, trebuie să ne ne îngrijim de curățenia casei și să ne asigurăm că Moșii Nicolae și Crăciun au primit lista de cadouri din acest an. Prin ofertele speciale valabile în hipermarketurile Carrefour din țară, venim în întâmpinarea clienților noștri cu propuneri de cadouri, de produse pentru curățenia casei și cu multe surprize create special pentru acest sezon, totul la cele mai mici prețuri din piață. Pentru a vă dovedi acest lucru, ne angajăm să plătim de 10 ori diferența la produse alimentare, de drogherie, detergenți și inclusiv la jucării, dacă găsiți în altă parte mai ieftin! ” a declarat Andreea Mihai, director de marketing al Carrefour România.

Catalogul de curățenia casei prezintă o gamă largă de produse la cele mai mici prețuri din piață dar și ponturi care îi vor ajuta pe clienții Carrefour să finalizeze curățenia de sărbători în timp util.

În România, Grupul Carrefour numără 145 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 74 supermarket-uri „Market”, 46 magazine de proximitate „Express” și un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro vor avea discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *