Next_Capitall

Opt școli s-au calificat pentru programul „Ajută-ți școala!”, inițiat de real,- Hypermarket

A treia ediţie a programului naţional „Ajută-ţi şcoala!”, iniţiat de real,- Hypermarket, program care are ca scop dotarea instituţiilor de învăţământ din România cu echipamente IT prin înscrierea de puncte bonus de către clienţii magazinelor real,- şcolii preferate, înregistrează un număr de 8 şcoli care au acumulat suficiente puncte pentru a primi 21 de echipamente disponibile în program (laptopuri sau proiectoare).

Succesul acestui program creste progresiv de la an la an, iar bucuria noastră cea mai mare este să vedem că şcolile care au participat în anii trecuţi au înregistrat mai multe puncte, implicit echipamente, ceea ce ne arată că această campanie şi-a demonstrat utilitatea, câştigând totodată încrederea celor implicaţi. Şi în acest an, fruntaşe sunt scoli din Constanţa şi Galaţi, dar mai sunt încă 7 săptămâni, dorim să convingem cât mai mulţi clienţi să nu irosească punctele primite gratuit pe fiecare bon de cumpărături, deoarece efortul de a-şi ajuta şcoala pe care o doresc este minim şi merită din plin să fie făcut“, a spus Adriana Piţa, Division Manager Corporate Communication & PR la real, Hypermarket România.

Regulamentul campaniei poate fi consultat la Biroul de Relaţii cu Clienţii şi la adresa de internet: www.academiaderechizite.ro.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Opt școli s-au calificat pentru programul „Ajută-ți școala!”, inițiat de real,- Hypermarket
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: