PayPoint în toate magazinele PROFI

Începând de astăzi, 22 mai 2012, clienții magazinelor PROFI vor beneficia de serviciile de încasare a facturilor de utilități și încărcare electronică a cartelelor de telefonie mobilă oferite pe PayPoint.

Serviciile PayPoint sunt o modalitate convenabilă, simplă și rapidă de plată a facturilor și încărcare electronică, disponibilă în toată țara. Noutatea constă în faptul că în magazinele PROFI serviciile vor avea un program extins de lucru (luni-sâmbată: 07-22, duminică: 08-20).

Clienții nu vor fi condiționați de achizitionarea unor articole din magazine și nu există comisioane pentru tranzactionări, serviciul fiind gratuit. Consumatorii trebuie doar să se prezinte cu facturile într-unul din magazinele PROFI iar vânzatorul se va ocupa de scanarea codului de bare și încasarea în numerar a banilor. Procesarea tranzacției se realizează rapid și sigur, plata facturii fiind confirmată prin eliberarea unei chitanțe cu toate detaliile tranzacției.

Dincolo de obișnuitele produse de calitate, promoții deosebite și prețuri bune, PROFI oferă acum clienților săi și beneficiul de a-și rezolva gratuit unele probleme administrative, mai rapid și cu un minim de efort”, declară Pawel Musial, Director General al companiei PROFI Rom Food.

PROFI Rom Food deține în momentul de față 118 magazine de proximitate în 72 de localități din toată țara, ceea ce îl califică drept unul dintre primele patru lanțuri de retail alimentar modern din România.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *