Pe 29 septembrie, Carrefour a sărbătorit ziua bunicilor

Timp de o săptămână, în perioada 24 – 29 septembrie, Carrefour i-a îndemnat pe toți nepoții, mici și mari, să își sărbătorească bunicii printr-o campanie media care a fost difuzată pe principalele stații TV, la radio și în presa națională.

În plus, de-a lungul săptămânii, Carrefour a organizat activități și concursuri în hipermaket-urile sale și pe pagina de Facebook.

Participanții din hipermarketurile Carrefour au avut ocazia să relateze o povestire despre bunicii lor, iar fanii paginii de Facebook Carrefour Romania au împărtășit sfaturi prețioase pe care le-au primit de la bunici.

Premiile au constat în cupoane de cumpărături Carrefour, cu valoare nominală de 100 de lei fiecare, valabile timp de 30 de zile de la data emiterii. În perioada de desfășurare a promoției au fost acordate în total 82 de premii, a căror valoare s-a ridicat la 8.200 lei.

În perioada campaniei, echipe din magazinele noastre au distribuit cadouri bunicilor din orașele în care Carrefour este prezent cu un hipermarket.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Pe 29 septembrie, Carrefour a sărbătorit ziua bunicilor
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: