Penny Market deschide 2 magazine în aceeași zi, la Hunedoara și Teiuș

Pe 3 decembrie 2014, rețeaua Penny Market ajunge la 157 de unități la nivel național, retailerul german deschizând două magazine în aceeași zi, în Hunedoara și Teiuș. Cu această ocazie, cumpărătorii din cele două orașe vor fi întâmpinați cu oferte speciale și prețuri accesibile pentru mai multe produse.

Magazin interiorPrin deschiderea magazinelor Penny Market Hunedoara (este a treia unitate din oraș, situată pe str. Viorele nr. 5) și Penny Market Teiuș (str. Clujului nr. 82 – 84), retailerul german răspunde pozitiv așteptărilor cumpărătorilor de a accesa mai ușor produsele și serviciile sale.

Magazinul Penny Market din Teiuș ocupă o suprafață de 750 mp și a creat, la nivel local, 14 locuri de muncă. Acesta va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:30-22:00 și duminică, între 08:00 și 20:00.

Magazinul Penny Market din Hunedoara ocupă o suprafață de 800 mp și a creat, la nivel local, 13 locuri de muncă. Acesta va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:30-22:00 și duminică, între 08:00 și 20:00.

În magazinele Penny Market se găsește o gamă variată de produse alimentare și nealimentare, atât autohtone, cât și internaționale, cu un excelent raport calitate-preț. De asemenea, magazinele Penny Market pun la dispoziția cumpărătorilor și un raion de brutărie, de la care nu lipsesc pâinea proaspătă, livrată zilnic de furnizori locali, și produsele de patiserie calde, abia scoase din cuptor.

Conceptul Penny Ambiente, specific rețelei Penny Market, le oferă clienților posibilitatea de a face rapid cumpărăturile, datorită modului în care sunt așezate produsele pe rafturi și atmosferei prietenoase. Articolele din sectoarele: Legume & Fructe, Brânzeturi & Lactate, Mezeluri & Carne, Pâine & Patiserie sunt livrate zilnic și monitorizate centralizat din punct de vedere calitativ, gama fiind în continuă dezvoltare.

În cele două magazine Penny Market clienții vor fi întâmpinați cu discounturi semnificative la alimente de bază, promoții atractive la produse alimentare (banane – 3,99 lei/kg, clementine – 1,99 lei/kg, roșii – 3,99 lei/kg, macrou congelat – 7,99 lei/kg, cafea măcinată Jacobs Krönung – 17,99 lei/pachet 500 g), dar și cu prețuri imbatabile pentru mai multe articole non-alimentare.

În perioada 4 – 8 decembrie, în fiecare zi, posesorii Cardului Penny se vor bucura de beneficiile celebrelor Happy Days, respectiv zile cu reduceri de 20% la o anumită categorie de produse: legume (joi), produse congelate (vineri), praline (sâmbătă), băuturi carbogazoase (duminică), mezeluri (luni). Cardurile se acordă pe loc, în magazin, în baza completării unui simplu formular.

Rețeaua de magazine Penny Market, prezentă în România încă din anul 2005, se bazează pe o bună adaptare la preferințele și nevoile consumatorilor români. Astfel, alături de beneficiul prețurilor mici, Penny Market le oferă clienților săi:

– un sortiment echilibrat de produse autohtone (achiziționate de la producătorii locali) și internaționale;

–  produse proaspete și de calitate;

–  cumpărături rapide, grație conceptului Penny Ambiente;

–  vouchere compensatorii în valoare de 5 lei;

–  posibilitatea returnării produselor;

–  articole noi, unele în premieră, în fiecare zi de miercuri.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *