Penny Market deschide al doilea magazin în Buzău

Începând din 22 noiembrie, un nou magazin Penny Market îşi deschide porţile în oraşul Buzău. REWE România, compania care operează reţeaua de magazine de tip discount Penny Market şi Penny Market XXL inaugurează, astfel, unitatea cu numărul 136 din reţeaua sa.

Cu un design inspirat din conceptul Penny Ambiente, noul magazin din Buzău, situat pe Bulevardul Republicii nr. 1, oferă acelaşi mediu prietenos şi organizare eficientă pentru cumpărături rapide şi confortabile.

Alături de gama obişnuită de produse, magazinul îşi așteaptă cumpărătorii cu noul raion de brutărie, unde vor fi nelipsite pâinea şi produsele de patiserie calde, proaspăt scoase din cuptor.

Primii cumpărători sunt aşteptaţi cu oferte speciale, detaliate în pliantul creat pentru inaugurarea magazinului. Fiecare client care vizitează noul magazin în zilele de 22 şi 23 noiembrie va primi, din partea Penny Market, un voucher de 10 lei pe care îl poate folosi luni, 26 noiembrie, pentru cumpărături de minim 50 de lei. De asemenea, clienţii care vor solicita cardul Penny Fan Game vor beneficia de preţuri preferenţiale la diferite categorii de produse.

Noul Penny Market Buzău pune la dispoziţia clienţilor 60 de locuri de parcare şi va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 08.00 – 21.00 şi duminică între 08.00 – 19.00.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *