Penny Market deschide cinci noi unități la final de an

REWE România îşi extinde reţeaua de magazine Penny Market cu cinci noi unităţi. Locuitorii din Cisnădie, Turnu Măgurele, Titu, Olteniţa şi Călăraşi pot face cumpărăturile de sărbători la preţuri accesibile, profitând de promoţiile care însoţesc inaugurarea magazinelor.

REWE România, compania care operează reţeaua de magazine de tip discount Penny Market şi Penny Market XXL se extinde, astfel, la 142 de unităţi.

Magazinele din Cisnădie, Titu şi Olteniţa sunt primele din reţeaua Penny Market deschise în oraşele respective, în timp ce locuitorii din Turnu Măgurele şi Călăraşi au, începand de acum, a doua unitate locală Penny Market.

Alături de avantajul preţurilor mici, noile magazine, cu un design special Penny Ambiente, invită la cumpărături rapide şi confortabile, datorită bunei organizări şi atmosferei prietenoase. Cumpărătorii vor găsi o gamă variată de produse alimentare şi nealimentare, atât autohtone cât şi internaţionale, cu un excelent raport calitate-preţ.

Primii cumpărători sunt aşteptaţi cu oferte speciale, detaliate în pliantul de deschidere. Fiecare client care vizitează noile magazine în zilele de 20 si 21 decembrie va primi, din partea Penny Market, un voucher de 10 lei pe care îl poate folosi pentru cumpărături de minim 50 de lei doar în zilele de miercuri, 26 decembrie si joi, 27 decembrie. De asemenea, clienţii care vor solicita cardul Penny Fan Game vor beneficia de preţuri preferenţiale la diferite categorii de produse şi vor putea câştiga numeroase premii, printre care noul autoturism Renault Clio.

OFERTĂ SPECIALĂ30% reducere la Abonamentul Premium – 12 luni, între 17 decembrie şi 24 decembrie 2012!

 

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *