PENNY MARKET deschide la Bistrița magazinul cu numărul 152 al rețelei

REWE Romania va deschide mâine, 8 octombrie, un magazin PENNY MARKET în Bistrița, iar rețeaua retailerului german ajunge la 152 de unități.

Penny StoreNoul magazin Penny Market, situat pe Calea Moldovei nr. 15, va avea la deschidere oferte speciale și prețuri accesibile pentru mai multe produse. Penny Market Bistriţa este aranjat după conceptul Penny Ambiente, care înseamnă o bună organizare a mărfurilor la raft și o atmosferă prietenoasă.

Noii clienți Penny Market vor fi întâmpinați cu oferte speciale, detaliate în pliantul pentru deschidere: o selecție a celor mai bine vândute articole non-alimentare, o gamă variată de produse proaspete, deja renumitele Happy Days – cu reduceri de 20% la categorii de produse de interes și prețuri de sărbătoare la o varietate de alimente de bază, legume-fructe și detergenți.

Magazinul Penny Market din Bistrița va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:30-21:00 și duminică, între 08:00 și 19:00 și va pune la dispoziția clienților 100 de locuri de parcare.

Noul magazin Penny Market este cel cu numărul 152 din țară și a creat, la nivel local, 16 locuri de muncă.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 152 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piața românească 8 magazine XXL Mega Discount.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *