PENNY MARKET deschide un magazin în Bragadiru și ajunge la o rețea națională de 164 de unități

Din 14 ianuarie, locuitorii orașului Bragadiru, județul Ilfov, vor putea să-și facă cumpărăturile în noul magazin Penny Market, situat pe Șoseaua Alexandriei nr. 112. Retailerul german ajunge astfel la o rețea națională de 164 de unități, oferind posibilitatea cât mai multor cumpărători să se bucure de universul Penny Market.

interior 2

Locuitorii din Bragadiru vor găsi în noul magazin Penny Market o gamă variată de produse alimentare și nealimentare, atât autohtone, cât și internaționale, cu un excelent raport calitate-preț. De asemenea, magazinul Penny Market Bragadiru își va tenta cumpărătorii și cu un raion de brutărie, de la care nu vor lipsi pâinea și produsele de patiserie calde, proaspăt scoase din cuptor.

Magazinul Penny Market din Bragadiru ocupă o suprafață de vânzare de 1.000 mp, asigură 70 de locuri de parcare și are 14 angajați. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 07:30 – 22:00 și duminică între 08:00 – 20:00.

În ziua deschiderii, începând cu ora 07:00, primii 2.000 de clienți vor fi întâmpinați cu o surpriză dulce, iar în perioada 14 – 20 ianuarie, în magazinul Penny Market Bragadiru vor exista discounturi atractive la diverse produse alimentare: roșii – 3,99 lei/kg, mere roșii – 1,11 lei/kg, banane – 4,29 lei/kg, ulei de floarea soarelui Happy Oil, 3,75 lei/l.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 159 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piața românească 8 magazine XXL Mega Discount.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PENNY MARKET deschide un magazin în Bragadiru și ajunge la o rețea națională de 164 de unități

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: