Mascuta_Vesela_Nou

PENNY MARKET deschide un magazin în Pipera, județul Ilfov

Rewe Group, operatorul magazinelor de tip discount Penny Market şi XXL Mega Discount, a inaugurat azi, 19 februarie 2014, un magazin în Pipera, Judeţul Ilfov. Magazinul Penny Market din Pipera este cel de-al 149-lea din ţară şi a creat, la nivel local, 20 de locuri de muncă.

Penny 11Situat pe B-dul Pipera nr. 2 H, noul Penny Market Pipera pune la dispoziţia clienţilor 79 de locuri de parcare şi va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07.30 – 22.00 şi duminica, între 08.00 – 20.00. este

Cu un design inspirat din conceptul Penny Ambiente, noul magazin Penny Market asigură o gamă variată de produse alimentare şi nealimentare, atât autohtone cât şi internaţionale, cu un bun raport calitate-preţ.

Primii cumpărători sunt aşteptaţi cu oferte speciale, detaliate în pliantul de deschidere. Fiecare client care vizitează noul magazin în perioada 19-21 februarie va primi un voucher de 10 lei, pe care îl poate folosi pentru cumpărături de minim 50 de lei, în perioada 24-26 februarie. De asemenea, clienţii care vor solicita cardul Penny vor beneficia de preţuri preferenţiale la diverse categorii de produse şi vor putea câştiga numeroase premii.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi unul din cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 149 magazine Penny Market, compania mai operează pe piaţa românească 7 magazine XXL Mega Discount.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PENNY MARKET deschide un magazin în Pipera, județul Ilfov
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] PENNY MARKET deschide un magazin în Pipera, județul Ilfov […]

    Răspunde
  2. Ar fi bine sa anuntati pe radio sau TV cind deschideti un nou magazin de acest fel. Locuiesc in zona Pipera – ANL Henry Coanda si pina acum citeva zile nici nu stiam ca ati deschis un nou magazin, ati pierdut din februarie si pina acum cel putin un cumparator de 2000-3000 lei.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: