Penny Market deschide un magazin în Târgu Frumos, județul Iași

Din 15 decembrie 2014, locuitorii orașului Târgu Frumos, din județul Iași, își pot face cumpărăturile în noul magazin Penny Market, situat pe str. Petru Rareș nr. 62. Cu ocazia deschiderii, primii 2.000 de cumpărători sunt întâmpinați cu o surpriză dulce.

InteriorPenny Market din Târgu Frumos ocupă o suprafață de 800 mp, are 30 de locuri de parcare și a creat 15 locuri de muncă la nivel local. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:30 – 22:00, și duminică, între 08:00 și 20:00.

O gamă variată de produse alimentare și nealimentare (autohtone și internaționale, cu un excelent raport calitate – preț), un raion de brutărie, de la care nu lipsesc pâinea proaspătă și produsele de patiserie calde, abia scoase din cuptor, sau gama Penny. (produse scandalos de bune, la prețuri scandalos de corecte) sunt o parte din beneficiile pe care le vor descoperi cumpărătorii din Târgu Frumos în noul magazin Penny Market.

În plus, conceptul Penny Ambiente, după care sunt organizate mărfurile la raft și care este caracteristic rețelei Penny, le garantează noilor clienți cumpărături rapide și confortabile.

 Noii cumpărători Penny Market vor fi întâmpinați cu discounturi semnificative  la alimente de bază, promoții atractive la produse alimentare (banane – 3,99 lei/kg, clementine – 2,49 lei/kg, roșii – 3,99 lei/kg, bomboane pentru pom – 0,99 lei/100 g), prețuri imbatabile pentru mai multe articole non-alimentare și reduceri de până la 40% la articole pentru Crăciun.

În perioada 15 – 21 decembrie, în fiecare zi, în noul magazin din Târgu Frumos, posesorii Cardului Penny beneficiază de Happy Days, respectiv zile cu reduceri de 20% la o anumită categorie de produse: legume (luni), vinuri (marți), produse congelate (miercuri), praline (joi), băuturi carbogazoase (vineri), mezeluri (sâmbătă), cafea (duminică).

Cardurile Penny se acordă pe loc în magazin, în baza completării unui simplu formular.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *