Penny Market vinde echipamentul oficial al Echipei Naționale de Fotbal în magazinele sale

Începând cu luna decembrie, Penny Market, parte a companiei REWE Group, se apropie și mai mult de jucătorii de fotbal și suporterii Echipei Naționale de Fotbal prin introducerea în cele 168 de magazine Penny Market și 8 XXL Mega Discount din toată țara echipamentul oficial al jucătorilor României.

Dennis Biernatzki, DanielGross, EiflerOliver - PennyMarket-FRFParteneriatul Penny Market cu FRF a început în luna septembrie și se va desfășura până la sfârșitul anului 2018. Acesta reprezintă intrarea în familia fotbalului românesc pentru REWE Group, companie germană cu 88 de ani de tradiție, 15.000 de magazine în 12 țări europene și o cifră de afaceri în 2014 de peste 51 miliarde de euro.

Sporturile în general și fotbalul, în particular, sunt foarte aproape de valorile companiei noastre. Performanța, pasiunea și dedicarea din joc se potrivesc perfect cu filosofia companiei noastre”, a declarat Dennis Biernatzki, manager general al departamentelor de Achiziții, Marketing și Calitate din cadrul Penny Market.

Parteneriatul Penny Market cu FRF nu numai că duce mai departe o tradiție a companiei, dar îi și aduce față în față cu suporterii cei mai importanți. Clienții. Dorința finală este aceea de  implicare activă în dezvoltarea Centrelor de Excelență în Fotbal din țară, și aducerea  cât mai multor suporteri aproape de marile stadioane ale lumii unde vor putea să-și urmărească jucătorii preferați, a completat Daniel Gross, manager general al departamentelor Audit, Financiar, Control, HR, IT, Construcții, Expansiune, Juridic și Logistică.

Mereu am căutat să avem alături de noi parteneri de încredere, pasionați și ambițioși. Prin parteneriatul cu Penny am dovedit încă o dată că strategia comercială de anul acesta a fost un succes și că fotbalul românesc este apreciat. Suntem încântați să-i avem alături de noi în echipa de fotbal a României și sunt convins că vom avea cele mai bune rezultate împreună”, a adăugat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *