PENNY MARKET XXL devine XXL Mega Discount

Începând din 10 ianuarie, reţeaua de magazine Penny Market XXL, parte a REWE GROUP, se relansează sub numele XXL Mega Discount. Schimbarea vine ca o încununare a tuturor îmbunătăţirilor aduse magazinelor Penny Market XXL până în prezent şi este întărită de noul slogan: „Uriaşul preţurilor mici!”

Magazinele Penny Market XXL au trecut printr-un amplu proces de reamenajare şi modernizare, menit să ofere clienţilor o experienţă mai plăcută la cumpărături, servicii de calitate, cele mai atrăgătoare preţuri şi un personal calificat, aflat mereu în întâmpinarea lor.

În urma procesului de modernizare, XXL Mega Discount va oferi o mai mare varietate de produse şi servicii, care includ: specialităţi la vitrină cu servire asistată (brânzeturi fine, mezeluri rafinate şi alte specialităţi locale şi internaţionale), carne proaspătă, pregătită şi servită de un măcelar, produse de brutărie şi panificaţie proaspăt coapte în magazin, dar şi mâncare gătită pe care clienţii o pot servi direct în magazin sau o pot cumpăra pentru acasă. Totodată, noul design al magazinului aduce o mai bună organizare spaţială, o prezentare net îmbunătăţită a diverselor categorii de produse, cu o mai bună evidenţiere a zonei promo, atât în sectorul produselor alimentare cât şi în al celor nealimentare. În plus, combinaţia echilibrată de produse alimentare foarte proaspete şi produse nealimentare va oferi clienţilor opţiunea perfectă pentru cumpărături.

Magazinele XXL Mega Discount oferă clienţilor noi şi importante garanţii, care promit o experienţă ireproşabilă la cumpărături: garanţia prospeţimii, a calităţii, a rapidităţii la casa de marcat şi garanţia celui mai mic preţ.

„Redenumirea brandului şi introducerea unor noi garanţii reprezintă pasul final în procesul amplu de perfecţionare a reţelei XXL. Am realizat toate aceste îmbunătăţiri spre beneficiul clienţilor noştri şi suntem mândri că le putem oferi o experienţă la cumpărături foarte modernă şi plăcută“, a declarat Simon Hamersky, COO XXL Mega Discount.

Odată cu remodelarea şi rebrandingul magazinelor, XXL Mega Discount îmbrăţişează o nouă filosofie, prin care satisfacerea clienţilor devine cel mai important aspect. Aceştia vor avea parte de o experienţă confortabilă în magazinele XXL, unde pot petrece oricât de mult timp doresc, dar pot fi totodată extrem de rapizi în efectuarea cumpărăturilor.

Reţeaua de magazine XXL Mega Discount este prezentă pe piaţa din România din anul 2001, cand a fost deschis primul magazin în Bucureşti. În prezent, compania Rewe România operează 6 magazine XXL Mega Discount şi 136 magazine Penny Market în numeroase în toată ţara.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Un comentariu la „PENNY MARKET XXL devine XXL Mega Discount”

  1. Pingback: Cele mai importante evenimente din retail & FMCG în 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *