Penny Market XXL s-a redeschis la Brașov

Penny Market XXL, parte a REWE GROUP, a anunțat finalizarea procesului de remodelare a magazinului său din Braşov, situat pe Bd Gării (în incinta complexului Unirea Shopping Center).

Magazinul a intrat într-un amplu proces de reamenajare şi modernizare în urmă cu 10 zile. Aceasta este cea de-a cincea remodelare a reţelei după magazinele din Bucureşti (cartier Fundeni), Buzău, Târgovişte si Brăila.

Mă bucur să anunţ finalizarea procesului de remodelare şi pentru magazinul Penny Market XXL din Brașov. La Principalele obiective ale acestui demers au fost crearea unei ambianţe mai plăcute de cumpărare, modernizarea structurii de mercantizare şi extinderea sortimentului, în conformitate cu nevoile si aşteptările clienţilor noştri.” a declarat Antoniu Niţuleasa, Director de Vânzări al reţelei Penny Market XXL.

Reţeaua de magazine Penny Market XXL este prezentă pe piaţa din România din anul 2001, când a deschis primul magazin în Bucureşti. In prezent, compania Rewe România operează 6 magazine Penny Market XXL şi 127 magazine Penny Market în numeroase oraşe din ţară.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *