Pentru prima dată, Auchan România are la conducere un român

François Remy, noul preşedinte Auchan Retail România anunţă numirea lui Ionuţ Ardeleanu, 34 ani, în funcţia de Director General Auchan România, în cadrul noii organizări internaţionale şi locale. Frédéric Bellon, fostul Director General Auchan Romania, face parte acum din conducerea Auchan Retail Franţa.

La data de 23 octombrie 2015, Grupul Auchan anunţa o nouă organizare a sa la nivel internaţional, menită să asigure îmbunătăţirea pârghiilor de performanţă, să dea mai multă libertate de acţiune fiecăreia dintre cele trei mari divizii (comerţ, imobiliar, bancă) şi să permită câştigarea în flexibilitate şi rapiditate. Cu această ocazie, a fost anunţată crearea Auchan Retail, companie ce regrupează toate diviziile de comerţ alimentar : hipermarketuri, supermarketuri, proximitate, drive şi e-commerce, condusă la nivel internaţional de Wilhelm Hubner, în calitate de Director General şi de Vianney Mulliez, în calitate de Preşedinte neexecutiv.

Francois Remy Presedinte neexecutiv Auchan Retail Romania„Sunt încântat să îl numesc pe Ionuţ Ardeleanu în poziţia de Director General Auchan România, cu misiunea de a continua dezvoltarea Auchan şi de a construi o companie multi-format, multi-canal, cu echipe puternice şi entuziaste în serviciul tuturor locuitorilor din România. Reafirmăm prin această numire, încrederea pe care o avem în ţară, în echipele locale şi în meseria noastră şi dorinţa de a face din România una din marile ţări Auchan.

Încă din 2006 de când s-a alăturat Auchan România, Ionuţ Ardeleanu a avut un parcurs exemplar, începând cu manager de raion, apoi şef de piaţă şi până la director de magazin şi director regional. Este un mare comerciant şi un mare manager, un lider carismatic care se bucură de recunoaşterea deplină a echipelor şi care încarnează perfect spiritul noului proiect Auchan Retail România.

Doresc să le mulţumesc călduros, cu această ocazie, lui Frédéric Bellon şi lui Patrick Espasa, pentru modul în care au clădit această frumoasă companie, pentru pasiunea şi dorinţa lor permanente de a crea valoare pentru echipe, pentru clienţi şi pentru România, în rolul lor de director general şi, respectiv, preşedinte şi le urez mult succes în noile lor misiuni din conducerea Auchan Retail Franţa,” a declarat François Remy, Preşedinte Auchan România.

Au apărut deja primele semne că Moşul are gânduri mari anul acesta

Ionut Ardeleanu Director General Auchan Romania„Sunt onorat de această misiune şi mândru de echipele noastre de comercianţi îndrăzneţi şi pasionaţi, alături de care vom continua să ne dezvoltăm şi să creăm valoare în România pentru clienţi, pentru producătorii români şi pentru comunitate. Vrem să facem din Auchan marca preferată a tuturor românilor, să fim recunoscuţi pentru comerţul de calitate, modern, inovativ, responsabil şi adaptat evoluţiei actuale a societăţii româneşti. Suntem o companie românească, cu români şi pentru români şi vom continua să întărim diferenţa Auchan şi să o aducem cât mai aproape de fiecare locuitor,” a declarat Ionuţ Ardeleanu, Director General Auchan România.

În noua organizare Auchan Retail România, comitetul de direcţiune va fi condus de Ionuţ Ardeleanu, director general, sub coordonarea lui François Remy, preşedinte neexecutiv Auchan România şi preşedinte executiv Auchan Luxemburg şi va fi alcătuit din directorii regionali şi cei 6 directori de servicii suport : Produs, Inovaţie, Performanţă, Eficienţă, Resurse Umane şi Finanţe.

Auchan România a deschis primul hipermarket în noiembrie 2006, în Bucureşti. În prezent are în portofoliu 33 de hipermarketuri, cu 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare – al doilea comerciant din ţară, cu circa 11.000 de angajaţi – al patrulea angajator privat din România şi cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1 miliard de Euro în 2014.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Pentru prima dată, Auchan România are la conducere un român”

  1. Pingback: Ionut Ardeleanu, primul roman la conducerea Auchan Romania -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *