Pepenii de Dăbuleni vor fi comercializați în hypermarketurile Real

Începând cu luna iulie, clienții hipermarketurilor real,– din toată ţara vor putea cumpăra pepeni tradiţionali de Dăbuleni, în urma unui parteneriat încheiat de reţeaua de hipermarketuri cu mai mulţi producători agricoli din zonă.

În această vară, estimările iniţiale arată că real,- va pune în vânzare peste 1000 de tone de pepeni verzi proveniţi din bazinul horticol Dăbuleni, din sud-estul judeţului Dolj, cea mai importantă zonă de cultivare a acestora din ţară.

Ştim cu toţii problemele cu care s-au confruntat cultivatorii de pepeni doljeni în anii anteriori, când fie rămâneau cu pepenii nevânduţi şi erau nevoiţi să-i arunce, fie nu aveau încotro şi îi vindeau la preţ de nimic, pe marginea drumului, unor intermediari care îi aduceau în depozite şi pieţe, fără să plătească vreo taxă. De altfel, reprezentanţii producătorilor au atras de nenumărate ori atenţia asupra evaziunii fiscale pe care o fac intermediarii în piaţa de legume şi fructe. În timpul în care pepenii autohtoni ajungeau aruncaţi prin şanţuri, piaţa românească era invadată de fructe din import, fapt care nu îi avantaja, în niciun caz, nici pe producători, nici pe noi comercianţii şi cu atât mai puţin pe consumatori. Graţie programului nostru «Produceţi româneşte, vindem româneşte», am reuşit să punem bazele unor parteneriate solide, bazate pe încredere şi pe calitate. Vă promitem să rămânem consecvenţi acestei politici strategice, de a aduce pe rafturile magazinelor real,- cât mai multe produse de pe piaţa internă, iar în perioada următoare vom mai anunţa şi alte parteneriate de acest tip”, a spus Nicolae Danciu, Director Departamentul Producători Locali, real,- Hypermarket România.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Pepenii de Dăbuleni vor fi comercializați în hypermarketurile Real
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: