Peste 100 de producători români de fructe și legume devin furnizori Carrefour

Carrefour România va încheia, până la finalul anului, contracte de colaborare cu peste 100 de producători români de fructe și legume ca urmare a campaniei din perioada 7-13 august.

Completarea formularuluiÎn total, 704 producători români de fructe și legume și-au arătat intenția de a deveni furnizori Carrefour prin completarea formularului special din magazine, la standurile dedicate, și de pe site-ul www.carrefour.ro.

Categoriile de produse pentru care se vor încheia contractele de colaborare sunt: verdeață, roșii, castraveți, ardei, struguri, căpșuni, cireșe și prune.

Discuțiile cu aproximativ 600 de producători vor continua și pe parcursul anului 2015, timp în care vom evalua capacitatea acestora de a îndeplini criteriile logistice și de calitate necesare.

Strategia Carrefour pe termen lung urmărește dezvoltarea economiei României prin susținerea producătorilor locali. Campania din aceasta vară a fost un succes atât din punctul de vedere al magazinelor, cât și al clienților care vor avea acces la produse cât mai proaspete și la prețuri avantajoase. Ne respectăm angajamentul de a importa produse doar atunci când nu găsim furnizori români care să acopere nevoile pieței” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing, Carrefour România.

La nivel naţional, Carrefour România colaborează cu peste 1.500 de furnizori români și dezvoltă programe care contribuie la consolidarea afacerilor autohtone și la generarea de noi locuri de muncă.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Un comentariu la „Peste 100 de producători români de fructe și legume devin furnizori Carrefour”

  1. Pingback: Producătorii interesați să devină furnizori Carrefour sunt aşteptaţi în perioada 19 - 25 martie la standurile din magazine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *