Next_Capitall

Peste 100 de producători români de fructe și legume devin furnizori Carrefour

Carrefour România va încheia, până la finalul anului, contracte de colaborare cu peste 100 de producători români de fructe și legume ca urmare a campaniei din perioada 7-13 august.

Completarea formularuluiÎn total, 704 producători români de fructe și legume și-au arătat intenția de a deveni furnizori Carrefour prin completarea formularului special din magazine, la standurile dedicate, și de pe site-ul www.carrefour.ro.

Categoriile de produse pentru care se vor încheia contractele de colaborare sunt: verdeață, roșii, castraveți, ardei, struguri, căpșuni, cireșe și prune.

Discuțiile cu aproximativ 600 de producători vor continua și pe parcursul anului 2015, timp în care vom evalua capacitatea acestora de a îndeplini criteriile logistice și de calitate necesare.

Strategia Carrefour pe termen lung urmărește dezvoltarea economiei României prin susținerea producătorilor locali. Campania din aceasta vară a fost un succes atât din punctul de vedere al magazinelor, cât și al clienților care vor avea acces la produse cât mai proaspete și la prețuri avantajoase. Ne respectăm angajamentul de a importa produse doar atunci când nu găsim furnizori români care să acopere nevoile pieței” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing, Carrefour România.

La nivel naţional, Carrefour România colaborează cu peste 1.500 de furnizori români și dezvoltă programe care contribuie la consolidarea afacerilor autohtone și la generarea de noi locuri de muncă.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Peste 100 de producători români de fructe și legume devin furnizori Carrefour
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] această campanie, aflată deja la a doua ediție, ne dorim să fim aproape de producătorii locali pentru a pune bazele cât mai multor colaborări. […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: