Peste 300.000 de elevi, din aproximativ 600 de școli au participat la concursul de desene Carrefour

Peste 300.000 de elevi, din aproximativ 600 de școli din 17 orașe, au participat la cea de-a XXVII-a ediție a concursului de desene Carrefour, Ediția de Paște 2015.

Carrefour România a premiat azi, 7 aprilie 2015, copiii talentați din clasele 0-VIII, participanți în cadrul Concursului de desene, Ediția de Paște 2015, ajuns deja la a XXVII-a ediție și desfășurat în cele 17 orașe cu hipermarketuri Carrefour.

1

În cadrul concursului de desene în varianta online, aflat la cea ce-a II-a ediţie, copiii din întreaga țară au avut șansa de a câștiga unul dintre cele trei premii speciale prin înregistrarea planșei pictate pe platforma www.carrefour.ro/concurs-desene. Concursul online a strâns 3.700 de desene care au primit 43.437 de voturi, în total platforma www.carrefour.ro/concurs-desene adunând peste un milion de afișări în patru săptămâni de activare.

Premiul întâi al concursului din școli, constând în cele 17 excursii la Disneyland, este oferit de Carrefour România și este împărțit în fiecare oraș participant la concurs. Astfel, 17 elevi talentați și norocoși se vor distra timp de un weekend, împreună cu familiile lor, la Disneyland Paris, alături de personajele din desenele animate preferate.

„Entuziasmul copiilor de a picta sau realiza colaje tematice de Paște și de Crăciun ne motivează să găsim permanent noi oportunități de a le premia talentul. Acesta este și motivul pentru care, pentru a doua ediție consecutivă, am organizat și o variantă online a concursului, pe lângă cea tradițională din școli. Astfel, clienții, părinții și cadrele didactice pot admira creațiile micilor artiști atât în magazine, cât și în galeria online de pe site-ul www.carrefour.ro”, a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

Grupul Carrefour numără, în România, 173 de magazine dintre care: 27 hipermarketuri ‘Carrefour’, 92 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 9 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Peste 300.000 de elevi, din aproximativ 600 de școli au participat la concursul de desene Carrefour
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: