Peste 300 de tipuri și mărci de bere sunt disponibile, începând de azi, în cadrul Târgului de bere Auchan

Târgul de bere Auchan a ajuns la a şasea ediție. În acest an, Auchan aduce peste 300 de tipuri şi mărci de bere naționale şi internaționale, disponibile în toate hipermarketurile Auchan în perioada 1-14 iulie.

Targul-de-bere-2015

Pe aleea centrală din hipermarket, Auchan pune la dispoziția clienților săi tipuri și mărci de bere blondă, brună, roșie și neagră, bere cu diferite arome sau nefiltrată, bere bio, dietetică și bere fără alcool sau bere puternic alcoolizată. Vor fi prezente bine cunoscute mărci de bere românească și internațională alături de multe noutăți. Au fost selectate tipuri de bere de la renumiți berari – Belgia, Germania, Franța, România, Anglia, Scoția, Irlanda, Danemarca, Austria, Grecia, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA, Republica Moldova, Corea, India, Japonia.

„Târgul de bere Auchan este unul cu tradiție şi ne bucurăm să sărbătorim cea de-a şasea ediție alături de clienții noştri pe care îi invităm să descopere gusturi speciale. Îi invităm pe toți, de la cei care vor să descopere berea până la cei pasionați să se bucure de un eveniment comercial unic şi extraordinar în România.

Propunem în cadrul Târgului de bere peste 300 de tipuri şi mărci pentru că dorim să ne surprindem în fiecare zi clienții cu ceva inedit. Această acțiune face parte din comerțul Auchan care propune clienților săi la fiecare vizită produse noi, produse exclusive, modernitate, plăcere şi descoperire la prețuri mici, fie zi de zi, fie în cadrul unor acțiuni comerciale inovante. “ Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România.

Auchan își așteaptă clienții la ediția a şasea a târgului de bere, creat special în cele 33 de magazine, cu multe beri speciale, premiate în întreaga lume: O’Hara’s Irish Pale Ale, o bere blondă, cu alcool 5.2%, care în anul 2010 a câştigat premiul „Cea mai bună bere“ potrivit IrishCraftbrewer.com.

Un  alt gust special este adus de Abbaye de Forest din Belgia, o bere medaliată cu bronz în anul 2008  la Australian International Beer Awards. Berea cu whiskey Tennent’s Aged With Whisky Oak este pentru cei care vor să combine cele două arome. Sortimentul este completat de berea fără gluten Mongozo Pils Bio, Silly Pils Bio, berea aurie DAMM din Spania și de berea Samichlaus Magnum cu 14% alcool şi de berea blondă Samichlaus Helles.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Peste 300 de tipuri și mărci de bere sunt disponibile, începând de azi, în cadrul Târgului de bere Auchan
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: