Peste 500 de tipuri și mărci de bere la Târgul de Bere organizat de Auchan

Auchan-logoÎn perioada 3 -16 iulie, Auchan păstrează tradiţia şi organizează cel mai mare Târg de Bere din România unde clienţii se pot bucura de o mare varietate de tipuri de bere la cele mai bune prețuri ale pieței.

Pe aleea centrală din hipermarket, Auchan pune la dispoziția clienților săi peste 500 de tipuri și mărci de bere pentru toate gusturile și preferințele, de la bere blondă, brună, arămie, roșie și neagră, bere cu diferite arome sau nefiltrată, la bere bio și bere dietetică, dar și bere fără alcool sau bere cu grad ridicat de alcool.

Vor fi prezente bine cunoscute mărci de bere românească și internațională alături de multe noutăți. Au fost selectate tipuri de bere de la renumiți berari – Belgia, Germania – dar și din România, Franța, Anglia, Australia, Austria, Grecia, Italia, Irlanda, Scoția, Polonia, Olanda, Spania, SUA etc.

Concret, vor fi disponibile peste 680 de tipuri și mărci de bere la Auchan Titan şi peste 500 de tipuri și mărci de bere în celelalte hipermarketuri Auchan, peste 15 tipuri bere brună, peste 22 tipuri bere neagră, peste 44 tipuri bere aromatizată din 30 țări şi în sortimente diferite: albă, arămie și roșie, blondă, brună (pasteurizată și nefiltrată), neagră, aromatizată (rom), fără alcool, nefiltrată.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *