Macfrut_Digital

Ploiești Shopping City se va deschide în noiembrie 2012

PLOIESTI SHOPPING CITY, o investiţie de aproximativ 65 de milioane de euro, în parteneriat New Europe Property Investments plc (“NEPI”) şi Carrefour Property (“CFP”), cea mai mare destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber din judeţul Prahova se va deschide către public în Noiembrie 2012.

Având în vedere rezultatele excelente ale hypermarketului Carrefour din Ploieşti, similar atât din punctul de vedere al cifrei de afaceri, al profitabilităţii cât şi al numărului de clienţi cu unul dintre cele mai bune hipermarketuri din ţară, Carrefour Băneasa, şi anticipând nevoile clienţilor săi fideli, Carrefour împreună cu partenerul său New Europe Property Investments, investesc în redezvoltarea galeriei comerciale existente în cel mai mare mall regional din sudul României.

Într-un mediu economic relativ dificil şi pe o piaţă fără evenimente majore, NEPI şi Carrefour, bazându-se pe istoria şi rezultatele galeriei comerciale şi ale hipermarketului, cu o investiţie de aproximativ 65 MEur îşi propun să creeze o destinaţie de cumpărături, distracţie şi petrecere a timpului liber pentru persoanele din Ploieşti şi din judeţul Prahova.

Lucrările de construcţie au început în luna Decembrie 2011 şi în luna Noiembrie 2012 Ploieştenii şi Prahovenii vor avea un nou centru pentru petrecerea timpului liber alături de familie şi prieteni.

Cu o suprafaţă închiriabilă (“GLA”) de peste 55,000 mp şi având peste 100 de magazine, PLOIESTI SHOPPING CITY îşi va întâmpina vizitatorii cu un mix excelent de mărci internaţionale de modă, sport, încălţăminte, electrocasnice împreună cu o mare varietate de servicii precum şi cea mai mare zonă de petrecere a timpului liber din Sudul României, în afara Bucureştiului.

Prezenţi pentru prima dată în Ploieşti şi judeţul Prahova, retaileri de renume mondial precum Zara, H&M, Massimo Dutti, Pull and Bear, Bershka, Oysho, Stradivarius, Orsay, Office Shoes, Benvenuti, Lee Cooper, Reserved, Intersport, Sephora, Otter, retailerul de electrocasnice Altex şi mulţi alţii, au demonstrat încrederea lor în Ploiesti Shopping City alăturându-se acestui proiect, care în acest moment are o rată a comercializării de peste 70%. Până la sfarşitul lunii iunie, conform planningului, proiectul va avea o rată de comercializare de peste 90%.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,040 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Ploiești Shopping City se va deschide în noiembrie 2012
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

 1. […] Ploiesti Shopping City se deschide in noiembrie 2012 – Carrefour a anuntat ca 50% din suprafata centrului comercial este deja preinchiriata.  […]

  Răspunde
 2. Buna ziua,
  O intrebare am pentru angajatorii viitorului mall
  Cand si unde se pot depune CV-uri ?
  Multumesc

  Răspunde
 3. stefanache daniela 5 iunie 2012, 11:34

  Buna ziua,
  Cand si unde se pot depune CV-uri ?
  Multumesc

  Răspunde
 4. Cand si unde se vor depune cv-uri???? Multumesc.

  Răspunde
 5. Buna ziua,
  Cand si unde se pot depune CV-uri?
  Multumesc

  Răspunde
 6. AS DORI O INFORMARE IN FUNCTIE DE ANGAJARE.CAND SI UNDE SE DEPUN CV-URILE?

  Răspunde
 7. Incepand cu ce data de depun CV pentru Mall si unde.Multumesc.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: