Primul magazin PROFI dintr-un campus universitar

Astăzi, 13 noiembrie, PROFI își face intrarea în zona studențească prin deschiderea primului său magazin dintr-un campus universitar, la Timișoara. Tot astăzi PROFI a mai inaugurat câte un magazin în format standard la Slatina și București.

PROFI Timisoara Complex studentesc

Pentru că studenții sunt activi la toate orele, noul magazin Timișorean funcționează cu program non-stop. El este situat la subsolul unei clădiri de pe Aleea Studenților nr.2, are o suprafață totală de 565 mp, cu o sală de vânzări de 430 mp. Pe lângă cele peste 5500 de produse care se regăsesc în mod obișnuit în magazinele PROFI, această nouă unitate oferă și un coffee corner unde studenții pot servi cafea, hamburgeri și alte preparate calde la prețuri bune și fără să trebuiască să piardă din timpul de studiu.

Unitatea din Slatina se află la parterul unei clădiri comerciale amplasate pe Str. Toamnei nr.6, și are o suprafață totală de 775,55 mp, din care sala de vânzări măsoară 540 mp. Aceasta este a doua unitate din Slatina și a patra din județul Olt.

La București magazinul inaugurat azi se află pe strada Livezilor nr. 27a, sector 6, la parterul unui nou bloc de locuințe dintr-o zonă intens populată. El ocupă o suprafață de 715 mp din care 340 mp îi revin sălii de vânzări.

Prin numărul mare de magazine și cei peste 6000 de angajați din 124 de localități aflate în 40 de județe, PROFI este cel de al doilea mare retailer modern din România.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,034 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Primul magazin PROFI dintr-un campus universitar

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: