Produse marca Chocolat, disponibile pe rafturile din Mega Image

Lanțul de supermarket-uri Mega Image a încheiat un parteneriat cu restaurantul de lux Chocolat, pentru a pune la dispoziția clienților săi produse preparate de către acesta. Momentan, 15 tipuri de produse marca Chocolat sunt disponibile în anumite magazine din rețeaua Mega Image. Reprezentanții retailer-ului declară:

” Dorim să diversificăm în permanență categoria produselor premium. Parteneriatul Mega Image-Chocolat este un proiect inovator și stabilim astfel un pionierat în colaborarea dintre un retailer și un restaurant de lux. Clienții Chocolat sunt și clienți Mega Image, iar prin acest parteneriat, dorim să aducem mai aproape de ei produsele unicat, marca Chocolat”.

Această colaborare a început în luna aprilie 2012, fiind inițiată de Mega Image. Pe viitor, retailerul urmărește extinderea gamei de produse premium. Totodată, el intenționează să ofere clienților și produse marca Chocolat, create în exclusivitate pentru Mega Image.

Pentru moment, produsele Chocolat vor fi disponibile într-un număr limitat de magazine din rețeaua de supermarket-uri Mega Image.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Produse marca Chocolat, disponibile pe rafturile din Mega Image
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: