PROFI ajunge la 391 de magazine la nivel național

PROFI a inaugurat ieri, 21 aprilie, patru magazine la Cujmir, Nădlac, Stâlpeni şi Suceava, după ce în ultimele două săptămâni astfel de magazine au mai fost deschise şi la Iaşi (Rond vechi), Popeşti, Cenei, Topolovaţu Mare şi Amaraştii de jos. Cu aceste deschideri, PROFI ajunge la 391 de magazine la nivel naţional.

PROFI Suceava BurdujeniMagazinul din Cujmir, Jud. Mehedinţi, funcţionează în format Loco, în piaţa localităţii, cu o suprafaţă totală de 387 mp, din care sala de vânzări ocupă 255 mp.

Şi unitatea din Nădlac, Jud. Arad, este tot un Loco amplasat pe Str. Independenţei nr. 47, cu o suprafaţă totală de 322 mp, sala de vânzări măsurând 195 mp.

În Jud. Argeş, în comuna Stâlpeni, la numărul 87, noul PROFI este tot în format Loco şi are o suprafaţă totală de 324 mp, cu o sală de vânzări de 235 mp.

La Suceava, pe Str. Şoimului nr.2 (Burdujeni), Jud. Suceava, magazinul funcţionează în format City cu o suprafaţă totală de 336mp din care sala de vânzări reprezintă 239 mp.

Menţinând cel mai înalt ritm de expansiune din retailul românesc, reţeaua PROFI numără acum 391 de magazine în 188 localităţi din toate judeţele şi municipiul Bucureşti.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI ajunge la 391 de magazine la nivel național
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: