Profi a deschis 5 magazine, iar rețeaua sa ajunge la 545 de unități

Reţeaua PROFI a deschis la sfârşitul acestei săptămâni cinci noi magazine la Bacău, Timişoara, Celaru, Galicea Mare şi Zagon, ajungând la un total de 545 de unităţi.

PROFIMagazinele deschise în localităţile Bacău şi Timişoara funcţionează în format City. Cel din Bacău se află pe Calea Mărăşeşti, nr. 4A şi se întinde pe o suprafaţă totală de 366 mp, din care sala de vânzări măsoară 227 mp, în timp ce noua unitate din Timişoara se găseşte pe str. Gării, nr.2, cu o suprafaţă totală de 398 mp şi o sala de vânzări de 254 mp.

Compania îşi continuă expansiunea şi în afară marilor oraşe, inaugurând trei unităţi în format Loco. Cu magazinele ce se vor deschide în comunele Celaru şi Galicea Mare, în judeţul Dolj reţeaua PROFI va ajunge să numere 20 de unităţi.

Magazinul din Celaru este situat pe str. Marin Georgescu nr.132. Acesta dispune de o suprafaţă totală de 374 mp, iar sala de vânzări este de 206 mp.

Unitatea din Galicea Mare se află pe str. Craiovei, nr.2 şi are o suprafaţă totală de 343 mp, din care sala de vânzări este de 203 mp.

Cu o suprafaţă totală de 370 mp, din care sala de sala vânzări acoperă 237 mp, unitatea din Zagon, judeţul Covasna, va funcţiona pe str. Principala, nr. 121.

Prin cele 545 de magazine prezente în 289 de localităţi şi cu aproape 12.000 de angajaţi, PROFI este reţeaua de retail modern cu cele mai multe unităti şi cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *