Next_Capitall

PROFI a ajuns la 350 de magazine

Astăzi, rețeaua PROFI a crescut la 350 de magazine prin inaugurarea a trei unități la Beclean, Bacău și Oradea.

PROFI Oradea Bumbacului 1Unitatea din Beclean, Jud.Bistrița-Năsăud, sporește la 164 numărul localităților în care rețeaua este prezentă. Situată în localul fostului restaurant Someșul, pe Str. Piața Libertății nr.2, aceasta are o suprafață totală de 643.01, din care sala de vânzări măsoară 456 mp și funcționează în format Standard.

Cel de al șaptelea magazin PROFI din orașul Bacău și al 12-lea din județul cu același nume a început să funcționeze pe Str. Iosif Cocea la nr. 19B, în format City. Suprafața sa totală este de 385.5 mp, iar sala de vânzări se întinde pe 295 mp.

PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România, fiind prezentă în toate judetele și în municipiul București. Planurile companiei prevăd inaugurarea a cel puțin 100 de magazine în acest an și continuare extinderii cu alte cel puțin 100 în 2016 și deține magazine în format Standard și City în orașe și în format Loco în zonele rurale, adaptându-și oferta astfel încât să corespundă cerințelor consumatorilor și să poată pătrunde în zone până acum considerate a fi inaccesibile retailului modern. Toate acestea și ampla implicare în activități sociale dedicate copiilor au făcut ca PROFI să devină unul dintre brandurile puternice din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI a ajuns la 350 de magazine

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: