PROFI a deschis astazi doua magazine noi

  • de

Astazi, 21 noiembrie 2013, s-au deschis doua noi magazine standard PROFI, la Simleul Silvaniei si in Timisoara, reteaua ajungand astfel sa numere 193 de unitati.

PROFI Simleul SilvanieiMagazinul din Simleul Silvaniei, judetul Salaj, a 101-a localitate de pe harta PROFI, este situat pe Str. Libertatii nr.5, are o suprafata totala de 512 mp si o sala de vanzari de 310 mp.

La randul sau, noul magazin din Timisoara, al saptelea din localitate si al 14lea din judetul Timis, este amplasat pe strada Str. Buziasului 28, (Novatim Buziasului), cu o suprafata totala de 901 mp si o sala de vanzari de 408,7 mp.

Prin numarul de magazine si cei aproape 5.000 de angajati ai sai, reteaua PROFI este cel de al doilea mare retailer si unul dintre principalii angajatori din Romania. Reteaua ofera o gama de peste 5.000 de produse de calitate si la preturi bune, aproximativ 80% dintre cele alimentare fiind de provenienta autohtona.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *