PROFI a deschis doua magazine noi la Medias si la Targu Mures

Astazi, 07.08.2014, PROFI a deschis doua magazine la Medias si la Targu Mures, reteaua ajungand sa numere 238 de unitati in intreaga tara.

PROFI Medias aMagazinul inaugurat la Medias este situat pe strada Mihai Eminescu nr.4, se intinde pe o suparafata totala de 655 mp, are un spatiu de vanzari de 474 mp si se prezinta in format standard.

Odata cu aceasta deschidere va avea loc si schimbarea numelui primului magazin PROFI din Medias, care pana acum a functionat sub numele de Splendid si care de acum va purta insemnele si sigla PROFI. Cu aceasta ocazie, mediesenii se vor putea bucura de un program special la ambele magazine: Minitarg de produse traditionale, Roata norocului cu cadouri surpriza, Clovn pe picioroange si Supermarionetele PROFI.

PROFI Tg MuresMagazinul deschis la Targu Mures este tot unul standard, cu o suprafata totala de 558 mp si o sala de vanzari de 330 mp. Acesta reprezinta cel de-al patrulea PROFI din localitate si cel de-al noualea din judetul Mures.

Prezent cu magazine ce opereaza in format standard si City in 118 localitati din 40 de judete, PROFI se situeaza pe un confortabil loc doi in randul lanturilor de magazine din comertul modern romanesc si este unul dintre principalii angajatorii ai tarii, avand in prezent peste 5500 de angajati.

 

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *