PROFI a deschis la Sibiu magazinul cu numarul 166

  • de

Sambata, 18 mai 2013, s-a deschis cel de al 166-lea magazin PROFI din tara, care este si cel de al optulea din municipiul Sibiu. Noul magazin a fost inaugurat sub sloganul amical “Vecine Lidl, Bine te-am gasit!”, fiind amplasat peste drum de o unitate a lantului german, in cartierul Terezian, pe Str. Lunga nr. 63.

PROFI Terezian

Ca aproape toate celelalte magazine din retea, si aceasta noua unitate PROFI ofera internet gratuit tuturor celor care ii calca pragul. El functioneaza in format PROFI standard, in locul unui fost supermarket, si are o suprafata totala de 785,21 mp si o sala de vanzari de 402,21 mp.

“Noi credem in concurenta sanatoasa, iar felul in care ne sunt apreciate magazinele din intreaga tara ne-a convins ca sortimentatia si promotiile atractive pe care le oferim permanent sunt realmente pe gustul publicului nostru”, a declarat Pawel Musial, Directorul general PROFI Rom Food. “Acesta este unul dintre motivele care ne-au determinat sa sporim si mai mult avantajele clientilor nostri: De acum inainte, toti cei care ne viziteaza magazinele, indiferent daca fac sau nu cumparaturi, pot sa se bucure de internet gratuit, prin WiFi”.

Oricine viziteaza un magazin PROFI gaseste parola care ii permite sa se conecteze gratuit la Internet pe tot parcursul zilei respective, in interiorul si in jurul magazinului. Singura exceptie o constituie magazinul PROFI din Salaj unde, pana in prezent, proprietarul spatiului in care functioneaza magazinul nu a permis instalarea cablului care face posibila furnizarea acestui serviciu.

Prin numarul mare al magazinelor sale aflate in 89 de localitati din 36 judete, reteaua PROFI ocupa in momentul de fata cea de a doua pozitie din topul retailului modern romanesc.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *