PROFI a deschis primul magazin de retail modern din Videle

Astăzi, 16 august 2012,  s-a deschis prima unitate de retail modern din Videle, județul Teleorman, odată cu inaugurarea unui magazin PROFI. Astfel, PROFI Rom Food a ajuns acum la 127 de unități în 77 de localități.

 “Ne luptam în fiecare zi pentru a-i oferi clientului produse, prețuri și condiții cât mai bune, iar în ultima vreme am dezvoltat un concept foarte potrivit pentru orașele mici și medii din România, concept pe care l-am adus și la Videle. Am primit tot sprijinul din partea oficialităților locale și, astfel, nu doar că aducem aici  aproximativ 4500 din produsele aflate în mod normal în magazinele noastre, dar am și creat 30 de locuri de muncă”,  a declarat Gaetan Pacton, Directorul operational PROFI Rom Food.

Noua unitate are o suprafață totală de 478 m.p. și o sala de vânzări de 375 m.p. și este amplasată central, pe Soseaua Giurgiului nr. 21, în vecinatatea Primăriei și a spitalului.

Vizitatorii din primele zile vor putea câștiga la roata norocului produse PROXI și vouchere pentru cumpărături mai ieftine cu ocazia următoarei lor vizite la magazin.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *