ZaharulOradea

PROFI a deschis un magazin la Țăndărei

PROFI a inaugurat astăzi cel de-al 251-lea magazin al sau, primul din Ţăndărei, cea de-a 122 localitate în care îşi face prezenţa.

PROFI TandareiAceastă unitate funcţionează în formatul standard, este amplasată pe Calea Bucureşti nr.200, ocupă o suprafaţă totală de 452 mp şi are un spaţiu de vânzare de 275 mp. Cel din Ţăndărei este al treilea magazin PROFI din judeţul Ialomiţa, alte două aflându-se în Slobozia şi Urziceni.

Numeroasele promoţii şi oferte marca PROFI sunt de acum la îndemână locuitorilor din Ţăndărei care vor putea profită şi de cele peste 5000 de produse din variată sortimentaţie oferită de PROFI la unele dintre cele mai avantajoase preţuri de pe piaţă.

Prezent în 40 de judeţe, PROFI este în acest moment reţeaua de magazine de proximitate cu cea mai mare extindere geografică, iar prin numărul de unităţi operaţionale se situează pe un confortabil loc doi în retailul modern din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI a deschis un magazin la Țăndărei
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: