PROFI a inaugurat astazi la Sighisoara primul magazin modular din sud-estul Europei

Astazi, 11.06.2014, PROFI a inaugurat la Sighisoara primul magazin modular din sud estul Europei.  Conceptul are la baza o tehnologie inovatoare, care face ca magazine in format ideal sa poata fi deschise acum in chiar imediata vecinatate a cumparatorilor.

10455844-877574565591784-5016470582410675193-n“Ne aflam in fata unei revolutii in retail: am creat o noua tehnologie prin care vom putea ridica magazine cu format ideal in locuri pana acum inaccesibile retailului modern”, a declarat Pawel Musial, directorul general al PROFI Rom Food. “Noutatea absoluta este ca aceasta tehnologie ne permite nu doar sa construim magazine aproape oriunde, ci si sa le marim sau sa le micsoram in functie de nevoi intr-un timp foarte scurt. ”

Datorita acestei calitati, de exemplu, un magazin amplasat intr-o zona unde numarul clientilor ajunge sa se dovedeasca insuficient pentru operare profitabila la marimea actuala, nu va mai trebui inchis, ci doar redimensionat in concordanta cu puterea de cumparare a zonei. Astfel, in conditii benefice atat pentru ei, cat si pentru PROFI, cumparatorii de acolo nu vor mai fi lipsiti de vecinatatea unui magazin modern.

“Apreciem in mod deosebit faptul ca primul astfel de magazin modern se construieste la Sighisoara, orasul unde istoria si ideile noi, revolutionare se imbina atat de armonios”,  a declarat Primarul municipiului, Ioan Dorin Danesan.

O astfel de unitate va putea fi si marita daca se va dovedi necesar, iar datorita avantajelor sale evidente, putem anticipa ca noul concept romanesc se va extinde puternic atat in cadrul retelei PROFI din tara, cat si in retelele altor retaileri din Romania si din strainatate.

“Am cautat o modalitate de a ajunge si mai aproape de clientii nostri si punand laolalta know-how-ul de care dispunem in companie am ajuns sa construim acest prototip functional”,  afirma Marian Popovici, directorul tehnic al magazinelor PROFI.

“Un magazin modular se construieste de la zero in doua pana la patru saptamani, ceea ce il face deosebit de atractiv si din perspectiva chiriilor ridicate care trebuie platite oricum chiar din momentul preluarii terenurilor”,  a aduagat Gaetan Pacton, directorul de dezvoltare al magazinelor PROFI.

Primul magazin modular este amplasat la Sighisoara, pe Str. Rozelor nr. 1a, intr-o zona pana acum inaccesibila retailului modern, pe locul unei foste piete de cartier. El are o suprafata totala de 327mp, cu o sala de vanzari de 200 mp.

Avand 227 de magazine si peste 5.500 de angajati, PROFI este cel de al doilea mare retailer din Romania, tintind sa ajunga la aproximativ 400 de magazine in urmatorii ani.

   În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI a inaugurat astazi la Sighisoara primul magazin modular din sud-estul Europei
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

 1. […] Datorită acestei calităţi, de exemplu, un magazin amplasat într-o zonă unde numărul clienţilor ajunge să se dovedească insuficient pentru operare profitabilă la mărimea actuală, nu va mai trebui închis, ci doar redimensionat în concordanţă cu puterea de cumpărare a zonei. (citeşte articolul complet) […]

  Răspunde
 2. […] PROFI a inaugurat astazi la Sighisoara primul magazin modular din sud-estul Europei […]

  Răspunde
 3. […] PROFI a inaugurat astazi la Sighisoara primul magazin modular din sud-estul Europei […]

  Răspunde
 4. […] PROFI a inaugurat astazi la Sighisoara primul magazin modular din sud-estul Europei […]

  Răspunde
 5. […] Rom Food opened a revolutionary concept: the first modular store that can be expanded or restricted, as needed, in Sighisoara (center of […]

  Răspunde
 6. […] ce a inaugurat la începutul lunii iunie 2014 primul magazin modular din România şi din SE Europei, la Sighişoara, în formatul mai mic – City, PROFI a […]

  Răspunde
 7. […] PROFI a inaugurat, în luna iunie 2014, la Sighişoara, primul magazin modular din sud estul Europei. Conceptul are la bază o tehnologie inovatoare, care face ca magazine în […]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: