PROFI a inaugurat azi la Brad magazinul cu numărul 246 al rețelei

Cel de-al 246-lea magazin PROFI s-a deschis astăzi la Brad, aceasta devenind a 121-a localitate în care reţeaua se face prezenţă.

PROFI BradMagazinul se întinde pe o suprafaţă totală de 579 mp, are o sală de vânzări de 370 mp şi va funcţiona în formatul PROFI standard, pe strada Republicii nr.3, oferind clienţilor o gamă de peste 5.000 de produse de calitate la unele dintre cele mai atractive preţuri de pe piaţă.

Cu zece unităţi operaţionale, Hunedoara este unul din cele mai reprezentative judeţe pe harta PROFI. Pe lângă nou deschisa unitate din Brad, în acest judeţ mai există trei unităţi în Deva şi câte una în Hunedoara, Orăştie, Petrila, Petroşani, Simeria şi Vulcan.

Cu o reţea de 246 de magazine în format standard şi City, răspândite în 40 de judeţe şi având peste 6.000 de angajaţi, PROFI reprezintă cel de-al doliea mare retailer modern din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,064 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI a inaugurat azi la Brad magazinul cu numărul 246 al rețelei
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: