PROFI a inaugurat azi trei magazine.Rețeaua din România ajunge la 187 de unități

Astazi, 31 octombrie 2013, Cristian Popescu – Piedone, Primarul sectorului 4, a fost declarat primar PROFI cu ocazia inaugurarii magazinului PROFI din Piata Aparatorii Patriei, cel de al cincilea din acest sector si al 24-lea din Bucuresti. Alte doua magazine PROFI au fost deschise tot astazi in Targoviste si Biharia, jud. Bihor.

PROFI BihariaReprezentat la inaugurare de catre Stefan Florescu, Directorul general al directiei de administrare a pietelor sectorului 4, Primarul Cristian Popescu – Piedone a multumit pentru placheta care consfinteste noul sau titlu si, la randul sau, a oferit magazinelor PROFI o placheta dedicata.

Magazinul se afla amplasat pe Soseaua Berceni , in piata agroalimentara Aparatorii Patriei, si se prezinta in formatul standard PROFI, cu o suprafata totala de 800 mp si o sala de vanzari de 450 mp.

Tot in format standard se prezinta si magazinele inaugurate astazi in Targoviste, judetul Dambovita, pe str. I.C. Bratianu nr. 32B, cu o suprafata totala de 515 mp si o sala de vanzari de 310 mp, si la Biharia, judetul Bihor, pe str. Cetatii nr. 154, cu o suprafata de 480 mp si o sala de vanzari de 320 mp.

Astfel, PROFI isi consolideaza pozitia ca cel de al doilea mare retailer din Romania, cu 187 magazine in 97 localitati din 36 de judete, in care se desface o gama de peste 5.000 de produse de calitate, aproximativ 80% din cele alimentare fiind de provenienta din Romania.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro vor avea discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *