Next_Capitall

Profi a inaugurat la Intorsura Buzaului magazinul cu numarul 116

Sambata, 21 aprilie 2012, locuitorii din Intorsura Buzaului, judetul Covasna, au luat parte la inaugurarea magazinului PROFI, prima unitate de retail modern din localitate.

“Suntem bucurosi sa aducem gama de produse si preturile bune de la PROFI la indemana oamenilor din zone in care, pana acum, inca nu a ajuns retailul modern,” a declarat Pawel Musial, Directorul general PROFI Rom Food. “Aproape 9,000 de oameni locuiesc in acest oras si consideram ca prin inaugurarea celui de al 116-lea magazin al retelei noastre viata lor va deveni mai buna deoarece nu vor mai trebui sa mearga pana in orasele mai mari din vecinatate atunci cand vor dori sa gaseasca o mai mare varietate de produse.”

Amplasat central, pe strada Mihai Viteazu la nr. 198, noul magazin are o suprafata de vanzari de 288 mp, o suprafata totala de 433 mp, a creat 22 de locuri de munca si vinde aproape 5.000 de produse.

In primele trei zile, cumparatorii de la prima ora vor primi gratuit plase cu produse Proxi, marca proprie a magazinelor PROFI, iar in urmatoarele doua saptamani, promotii cu preturi exceptionale vor face ca marcile proprii ale magazinelor sa devina foarte accesibile pentru localnici.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,074 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Profi a inaugurat la Intorsura Buzaului magazinul cu numarul 116
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: