PROFI a preluat 6 magazine deținute de Alimrom Trading în Cluj-Napoca

Consiliul Concurenţei a anunţat azi, 13 martie 2013, că a autorizat concentrarea economică realizată prin preluarea controlului de către SC Profi Rom Food SRL asupra şase magazine deţinute de SC Alimrom Trading SRL, situate în oraşul Cluj-Napoca.

Concentrarea economică are loc, în principal, în domeniul comercializării cu amănuntul de produse alimentare şi nealimentare de consum curent prin magazine de tip supermarket, hypermarket, magazine de tip discount şi alte magazine similare (cum ar fi magazinele de proximitate sau de cartier).

Operaţiunea de concentrare economică a fost analizată prin prisma prevederilor Legii concurenţei (nr. 21/1996) şi ale Regulamentului privind concentrările economice. În urma analizei, autoritatea de concurenţă a constatat că, deşi operaţiunea notificată cade sub incidenta legii, nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea acesteia cu un mediu concurenţial normal.

Decizia Consiliului Concurenţei cu privire la această operaţiune va fi publicată pe site-ul autorităţii române de concurenţa, după obţinerea acordului părţilor implicate referitor la datele cu caracter confidenţial.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *